Το περιοδικό» Geo travel»στο Μεγανήσι.

Αίτημα του Σ.Ε.Μ. για την επισκευή του αγωγού ύδρευσης.
7 Ιουλίου 2017
Παρέμβαση-πρόταση Συλλόγου Επαγγελματιών Μεγανησίου για την παραχώρηση έκτασης στον Σκορπιό.
13 Δεκεμβρίου 2017

Το περιοδικό» Geo travel»στο Μεγανήσι.

Πριν λίγες μέρες το Μεγανήσι επισκέφτηκε Γερμανός δημοσιογράφος απεσταλμένος του περιοδικού Geo με σκοπό την τουριστική προβολή του νησιού. Το Geo είναι περιοδικό που κυκλοφορεί σε όλες τις χώρες του κόσμου με πλούσια θεματολογία .

Στο τμήμα του τουρισμού που απευθύνεται και σε ξένες ταξιδιωτικές εταιρίες υπεύθυνος δημοσιογράφος  είναι ο Μάικ  Μπρούντεμπεργκ .

Μέσω της περιφέρειας και του ΕΟΤ ο κύριος Μπρούντεμπεργκ επισκέφτηκε το Μεγανήσι στο κλείσιμο της σαιζόν με σκοπό να καταγράψει και να μεταφέρει όλα εκείνα που κάνουν το νησί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στη Ελλάδα ιδιαίτερα στο κομμάτι της ιστιοπλοΐας.

Ο Σύλλογος ανέλαβε την φιλοξενία  και την ξενάγηση του κ. Μπρούντεμπεργκ με σκοπό ο ξένος ανταποκριτής να φύγει αλλά και να μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή του στο Μεγανήσι. Πράγμα που κατά τον ίδιο καταφέραμε.Κατενθουσιασμένος αποχώρησε μετά από παραμονή δυο ημερών παίρνοντας μαζί του εικόνες και γεύσεις Μεγανησιώτικες και πολύ έντυπο ενημερωτικό υλικό για το νησί και τους επαγγελματίες.

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο, περίοδο που κλείνονται οι τουριστικοί προορισμοί από τις ξένες εταιρίες.