Διαφήμιση-εν πλω από τον Σ.Ε.Μ. για τα μέλη μας.

Πασχαλινές ευχές
28 Απριλίου 2016
Ευχαριστήριο Σ.Ε.Μ. Μεγανησίου
4 Μαΐου 2016

Διαφήμιση-εν πλω από τον Σ.Ε.Μ. για τα μέλη μας.

Ξεκίνησε  η διαφήμιση των μελών μας με βίντεο προβολή σε οθόνες που τοποθετήθηκαν στα φέρι-μποτ «Μεγανήσι ΙΙ», και «Κάπτεν Αριστείδης».

Οι επιβάτες, Έλληνες και ξένοι, θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τις επιχειρήσεις μας να παρουσιάζονται στην οθόνη κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους από και προς,  Μεγανήσι, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Βασιλική.

Όσοι ακόμα ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στο  βίντεο, θα πρέπει να καταθέσουν το διαφημιστικό υλικό (2 φωτογραφίες -κάρτα ή στοιχεία ) της επιχείρησης τους,  σε σύντομο χρονικό διάστημα στην συνεργάτιδα μας κα Ρεβέκκα Τέλφορντ προκειμένου να συμπεριληφθούν στο βίντεο που θα διαμορφωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Ετήσιο κόστος συμμετοχής 50 ευρω.

Τα έσοδα από την διαφήμιση θα διατεθούν  από τον σύλλογο για την τοποθέτηση  οθόνης και σε άλλα σημεία, για την δημιουργία διαφημιστικού φυλλαδίου και για την συμμετοχή μας στις  εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό τον χειμώνα. Οι πόροι του συλλόγου δεν είναι επαρκείς για τους στόχους αυτούς  γι αυτό και  η οικονομική ενίσχυση  μέσω της συμμετοχής σας είναι απαραίτητη και κατανοητή ελπίζουμε  από τα μέλη μας.

Πληροφορίες: Πάνος Α. Κονιδάρης-Γραμματέας Σ.Ε.Μ.

Ρεβέκκα Τέλφορντ – Τουριστικό γραφείο Exclusive Meganisi.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος.